Ramen

Ramen, het gezicht van uw woning. Wenst u een moderne look met aluminium of liever een warm thuisgevoel met hout? Samen met uw ideeën en onze ervaring komen we tot het beste resultaat.

Boonen R. kiest ervoor om uitsluitend te werken met sterke en kwalitatieve materialen, zowel aluminium als hout.

Aluminium als modern en solide materiaal biedt een ideale basis voor uw buitenschrijnwerk. Constructies uit aluminium bieden veel voordelen: ze zijn sterk, stabiel en krasbestendig. Aluminium garandeert kleur- en vormvastheid, heeft een duurzaam karakter en is volledig onderhoudsvrij. Bovendien is het materiaal 100% recycleerbaar en heeft het een hoge geluids- en thermische isolatiewaarde. Kiezen voor aluminium ramen is een veilige, stabiele en groene keuze.

Voor de plaatsing van aluminiumconstructies steunen we op een jarenlange samenwerking met SAPA, een gerenommeerde systeemleverancier van ramen en deuren.

Hout straalt warmte, authenticiteit en karakter uit. Het duurzaam natuurproduct heeft een specifieke celstructuur waardoor het vochtregulerend werkt en een hoge natuurlijke isolatiewaarde heeft. Het isoleert doeltreffend tegen geluid en heeft een optimale wind- en waterdichtheid. Hout is een ecologische keuze met een hoge afwerkingsgraad en eenvoudig in onderhoud.

Er zijn verschillende kwalitatieve houtsoorten die geschikt zijn voor buitenschrijnwerk. Samen met ons ervaren team kiezen we de ideale samenstelling voor uw droomwoning.

Deuren

Een moderne aluminium deur? Een karaktervolle houten deur? Wij produceren en plaatsen kwalitatieve buitendeuren volledig op maat van uw woning. Onze deuren zijn een ideale combinatie van optimale isolatie, maximaal comfort en verhoogde veiligheid. Boonen R. vervaardigt deuren uit hoogwaardige grondstoffen en moderne kunststoffen die voldoen aan de hoge veiligheidseisen en warmte-isolatiewaarden. Wij staan garant voor een vakkundige montage en een vlotte na service.

Raymond en zijn team geven professioneel advies om een juiste keuze te maken uit talloze materialen, ontwerpen en accessoires. Door ons brede aanbod van vormen en kleuren zijn er eindeloze mogelijkheden om te personaliseren volgens uw unieke stijl en behoeften.

Poorten

Boonen R. ontwikkelt en installeert duurzame poorten en hekwerk. Op zoek naar een decoratieve tuinpoort of een automatische kantel- en schuifpoort? Al onze poorten blinken uit in functionaliteit, gebruikscomfort en behoeven een minimum aan onderhoud.

Alle modellen zijn beschikbaar in standaardafmetingen of maatwerk. Samen zoeken we naar de geschikte poort voor de juiste toepassing. Door onze jarenlange ervaring zijn we vertrouwd met  verschillende stijlen en uitvoeringen zowel modern als klassiek, nieuwbouw als renovatie.

Eikenhouten bijgebouwen

Een bijgebouw, carport, tuinberging, poolhouse of overdekt terras. Wij ontwikkelen en monteren het gewenste bijgebouw volledig op maat. Boonen R. maakt een ontwerp geheel volgens uw behoeften en ideeën. Uw unieke ontwerp wordt gerealiseerd in onze ambachtelijke werkplaats met het beste eikenhout. Eik is karaktervol, stevig en garandeert duurzaamheid van uw bijgebouw. Wij bieden maatwerk aan voor diverse uitvoeringen. Contacteer ons voor meer informatie.

Algemene schrijnwerkerij

Bij Boonen R. hebben we een hart voor hout. Bent u op zoek naar het juiste maatwerk voor uw schrijnwerk? Dan vormen we een ideale combinatie. Door onze jarenlange ervaring in algemene schrijnwerkerij bieden we u met kennis kwalitatief, duurzaam en gedegen makelij aan. We streven ernaar om uw totaaloplossing vakkundig en nauwkeurig af te leveren.